lauantai 7. syyskuuta 2013

Muistin virkistämistä

Nonii taas meinaa välillä unohtua tänne kirjoittelu. Sitä on nii onneton pitämää jostai kiinni. Ihmekyllä vielä kuitenki parisuhteessa oon. Enää on muuten 20 päivää kesälomiin. Sain pari päivää kinuttua vapaaksi niinkuin tossa aikasemmin uhosin. Tossa keväällä kun julkaistiin meille kesälomalistat niin siinä oli isompi porukka ihmettelemässä. Että kuka saatanan pöljä ottaa noin myhöää kesälomat, kohteliaasti siinä takana ilmotin niille että minähän se.  Pitäis muuten varmaa kohtapuoli lentoliputkin ostella jos meinaa kohtuu hinnalla saada...

Kävin tossa kans kaupoissa kahtelemassa niitä action kameroita noihi mehtä hommiin. Tosin suunnittelu vaiheelle se vieläkin jäi. Myyjää perinteisesti vaa vitutti ku potkin niitä kaupan lasivitriinejä mielenkiintosen näkösenä, ostamatta mitään. Enskerralla lähtee varmaa suoraa pitämää ruokatunnin ku meen pyörimää sinne seuraavan kerran.

Soittelin kotia ja kyselin vaihteeksi nii oli näädän haukkunu puuhun. Meillä tuo rakki semmone kaiken viljan koira näköjää. Sitä päivää ootellessa ku pitäs hirviä haukkua nii tää yks jahtaa jotai vitun oravaa. No ei oo onneks koskaan käyny vielä silleen.  Eipä tässä oo mittää sen isompia vielä sattunu. Koha nyt muistin virkistämiseksi tänne kirjottelen.

Nyt sitten keskityn olennaiseen eli kaljan juontiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti